Termeni și condiții de utilizare

Website-ul www.armax.ro este deţinut şi administrat de SC ARTH-MAXX STORE SRL, companie cu sediul în România, care are următoarele detalii de înregistrare:

  • Cod unic de Înregistrare: 41246534
  • Registrul Comerţului: J23/2592/2019
  • Adresă: Str. Putul Olteni 72E ,Clinceni, Ilfov

Politica de livrare a produselor

  - DPD Romania este partenerul nostru pentru livrari domestice si internatioale, fiind parte a

retelei internationale DPDgroup - lider european in curieratul rutier.

  - expedierea produselor se efectuzeaza in maxim 24 de ore in zilele lucratoare.

 - termenul general de livrare al produselor este de 1-2 zile lucratoare.

 -costul de livrare al produselor este afisat inainte de finalizarea comenzii si difera in functie de compania de curierat pe care cumparatorul o selecteaza pentru livrare.

Politica de retur/anulare

   RETURUL PRODUSELOR

 - toate produsele achizitionate prin intermediul societatii noastre pot fi returnate in termen de 30 zile din momentul primirii coletului de catre client indiferent de motivul returnarii

 - costul transportului pentru retur va fi suportat de catre compania noastra

 - in cazul in care produsul prezinta defecte sau deteriorari la sosirea coletului, clientul este rugat sa anunte acest aspect in termne de 24 de ore la numarul de telefon "0758707420" ori prin email la adresa "[email protected]"

-dupa returnarea produsului,clientului i se va restitui integral suma achitata prin transfer bancar sau dupa caz poate solicita inlocuirea acestuia cu un alt produs

  ANULAREA COMENZILOR

-Pentru anularea unei comenzi clientii sunt rugati sa ne contacteze la numarul de telefon "0758707420" sau prin email la adresa "[email protected]"

Politica de confidentialitate 

 

- Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental armax.ro, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit această pagină prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs. cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

 - Toate datele furnizate de catre dvs. prin intermediul site-ului www.armax.ro sunt folosite doar pentru procesarea livrarii si platii produselor.

 - Nu folosim datele furnizate in scopuri de maketing.

Informatii privind siguranta datelor clientilor

- Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ARTH-MAXX STORE S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de confirmare a comenzilor. Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii comenzilor. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea receptionarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator pentru prelucarea documentelor de plata si transport.